Anamur »

Aydın CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, 4 Yıllık Çalışmalarını Kitaplaştırdı.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, 2011 yılından bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarını ve soru önergelerini kitaplaştırarak seçmenleriyle paylaşıyor. "Gelecek Dünden Başladı" adıyla basılan kitap, 10 bin adet olarak yayımlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, 12 Haziran 2011'de başladığı TBMM görevini kitaplaştırdı. "Gelecek Dünden Başladı" adlı eser, 297 sayfa ve 84 konudan oluşuyor. Baydar, kitabını seçmenlerine imzalayarak dağıtmakta. Bu kitap ile iktidarın çözüm önerilerinin nerede olduğu sorusuna da yanıt vermeyi amaçladığını ifade etti. Kitabın önsözünde, hekimlik geçmişine atıfta bulunarak, çalışmaları bir prospektüs gibi düşünerek hazırladığını belirtti. Prof. Dr. Baydar, kitapta yer alan soru önergeleri ve meclis konuşmalarının, okuyucuların iktidarın çözümsüzlüklerini fark etmelerine yardımcı olacağını aktardı. Ayrıca, CHP'nin çözüm önerilerinin kamuoyunda yeterince bilinmediği vurgusunu yaptı. Kitap, okuyucuların Baydar'ın vekillik görevini ne ölçüde yerine getirdiğini anlamalarına olanak tanıyacak nitelikte hazırlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.