Anamur »

Muğla Fethiye'de Tarihi Likya Yolunda Yürüyüş Yapan Genç, Düşerek Bacağını Kırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tarihi Likya yolunda yürüyüş yapan 25 yaşındaki İngiliz genç George Edward Lennon, düşerek bacağını kırdı. Ailesinin durumu bildirmesi üzerine jandarma ekipleri, gece boyunca arama çalışması başlattı. Genç, sabaha karşı bulunduğu yerde hastaneye kaldırıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapmakta olan 25 yaşındaki George Edward Lennon, tarihi Likya yolunda yürüyüşe çıktı. Babası Stephan Lennon tarafından Montana tatil köyü yakınında uğurlanan genç, akşam saatlerinde geri dönmeyince ailesi durumu Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma, 3 ayrı grup oluşturarak Babadağ güzergahındaki antik Likya yolu üzerinde arama çalışmaları başlattı. Saatler süren arama çalışması, sabaha doğru sonuç verdi. George Edward Lennon'un düşerek bacağını kırdığı ve bu sırada cep telefonunun da kırıldığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, bulunduğu noktaya sağlık ekiplerini çağırdı. 112 Acil sağlık ekibi, Lennon'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genci ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Genç adamın ailesi, jandarma ekiplerine teşekkür ederken, tatil için Fethiye'de bulunduklarını ifade ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.