Anamur »

Rize Pazar'da Küçükler ve Yıldızlar Futbol İl Birinciliği Maçları Sona Erdi

Rize'de düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Futbol İl Birinciliği, 19-27 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 22 okul takımının katıldığı turnuvada, Küçükler kategorisinde Çaykur Orta Okulu birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde de Çaykur Orta Okulu ön plana çıktı. Dereceye giren takımlara madalyaları verildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçükler ve Yıldızlar Futbol İl Birinciliği, Pazar ve Derepazarı Futbol Sahası'nda gerçekleştirildi. 19-27 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada toplam 22 okul takımı mücadele etti. Küçükler kategorisinde birinci olan Çaykur Orta Okulu, 7-9 Nisan 2015 tarihlerinde Giresun'da yapılacak grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. İkinci sırada Ardeşen İmam Hatip Orta Okulu, üçüncü sırada Ardeşen Alparslan Orta Okulu ve dördüncü sırada Merkez Denizciler Orta Okulu yer aldı.

Yıldızlar kategorisinde de Çaykur Orta Okulu birincilik elde etti. İkinci sırayı Ardeşen Yavuz Selim Orta Okulu, üçüncü sırayı Pazar Ahmet Tahta Kılıç Orta Okulu ve dördüncü sırayı Merkez Cumhuriyet Orta Okulu aldı. Aynı zamanda kızlar kategorisinde birinci olan Merkez Denizciler Orta Okulu, ikinci sırayı ise Pazar Haberal Vakfı Orta Okulu aldı. Yıldızlar kategorisinde birinci olan takımlar, 18-20 Nisan 2015 tarihlerinde Rize'de yapılacak grup müsabakalarında mücadele edecek. Dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Stat Amiri Rahmi Aslan ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.