Anamur »

İskenderun'da Şiddetli Rüzgar Sebze Halinin Çatısını Uçurdu, 1 Yaralı

İskenderun'da meydana gelen şiddetli rüzgar, belediyeye ait sebze halinin çatısını uçurdu. Olayda bir kişi hafif yaralandı.

İskenderun ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, gece saatlerinde hız kazandı. Sabah 09.00 sıralarında, belediyeye ait sebze halinin üzerindeki demir sacdan oluşan tente çatı, rüzgarın etkisiyle uçtu. Uçan çatı, yoldan geçen yayalar ve araçların bulunduğu alana düştü. Bu esnada yoldan geçmekte olan bir kişi hafif yaralanarak olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Olay sonrası yol bir süre trafiğe kapatılarak güvenlik önlemleri alındı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.