Afyonkarahisar Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısında 7 Haziran Seçimleri için Hedef 5 Milletvekili
Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı, 7 Haziran seçimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti.
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "İlçe Danışma Meclis" toplantısı, önemli açıklamalara ev sahipliği yaptı. Toplantıda İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimleri için kapı kapı dolaşarak halkla buluşacaklarını vurguladı. Hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu ifade eden Yurdunuseven, bu süreçte hiçbir eksiğin bırakılmayacağını belirtti.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Eser, seçim öncesi ev ziyaretlerine hız verdiklerini ve bu ziyaretlerin vatandaşlarla iletişimi güçlendirdiğini aktardı. Eser, "Mahalle, köy ve belde yönetimlerini oluşturarak, düzenli ziyaretler yapıyoruz. Bu süreçte vatandaşların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm üretmeye çalışıyoruz." dedi.
Yurdunuseven, AK Parti'nin manevi kalkınmaya da önem verdiğini, başörtüsü sorununu kökten çözdüklerini ifade etti. Sosyal projelere de vurgu yaparak, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımların devam ettiğini belirtti. Yurdunuseven, "İstikrarın devam etmesi için canla başla çalışmalıyız" diyerek toplantıyı sonlandırdı.