Anamur »

Erzincan'da Şavaklılar Derneği 1. Olağan Kongresi Yapıldı, Celal Yılmaz Başkan Seçildi

Erzincan’da Şavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 1. olağan kongresi, yoğun katılım ile yapıldı. Tek aday olarak seçilen Celal Yılmaz, derneğin başkanlığına getirildi. Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı vererek, derneğin amacının dayanışma olduğunu vurguladı. Ayrıca, derneğin ilk hedefinin cenaze aracı temin etmek olduğunu belirtti.

Erzincan'da gerçekleştirilen kongre, Şavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilk genel kurulu olması nedeniyle büyük bir önem taşıdı. Toplantı, Erzincan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Toplantı Salonu’nda yapıldı ve katılımcılar arasında yüksek bir birliktelik ruhu hakim oldu. Tek aday olan iş adamı Celal Yılmaz, yapılan oylama sonucunda derneğin başkanı seçildi. Yılmaz, dernek üyeleriyle yaptığı konuşmada, “Bu derneğin amacı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Biz tek başımıza bir hiçiz, eğer beraber olursak üzerinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey olamaz” ifadelerini kullandı. Yılmaz ayrıca, derneğin ilk hedeflerinden birinin cenaze aracı almak olduğunu da sözlerine ekledi. Bu durum, dernek üyeleri arasında dayanışma ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.