Anamur »

Bağcılar'da Tramvayın Altında Kalan 4 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Hayatını Kaybetti

Bağcılar’da tramvayın altında kalan 4 yaşındaki Suriyeli çocuk, hayatını kaybetti. Olay, Yavuz Selim İstasyonu'nda meydana geldi.

Bağcılar ilçesinde meydana gelen trajik olayda, 4 yaşındaki Suriyeli çocuk Ahmet Hallo, babasıyla birlikte tramvaydan indi. İddialara göre, babasının elini bırakan küçük çocuk, bir anda dengesini kaybederek tramvay ile kaldırım arasına düştü. Bu esnada tramvayın hareket etmesi sonucunda Ahmet, metrelerce sürüklendi. Olayı gören vatandaşlar hemen tramvayı durdurdu ve sağlık ekipleri ile polis çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet’i Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı. Olay sırasında çocuğun bacağının koptuğu iddiaları üzerine, polis ekipleri olay yerinde kopan bacağı aradı. Tramvay sürücüsünün gözaltına alındığı ve olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgede çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu trajik kaza ile ilgili polisin soruşturması devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.