Anamur »

Gebze'de Başkan Köşker, Aksesapağı Bölgesi Esnafını Ziyaret Etti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Aksesapağı bölgesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Başkan Köşker, esnafla yapılan görüşmelerde, devam eden projeler ve belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonu Aksesapağı bölgesindeki cadde esnafını ziyaret etti. Ziyaretine belediye meclis üyesi Burak Sarı, AK Parti Gebze İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, AK Parti ilçe yöneticisi İrfan İrtegün ve başkan danışmanı Şakir Bitmez de eşlik etti. Başkan Köşker, İbrahimağa ve Issıkgöl Caddesi üzerindeki esnaf dükkanlarını gezerek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Dükkanlarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Köşker, kendisine iletilen sorunları not aldı. Ayrıca, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında esnafa bilgi vererek, ihale süreçleri tamamlanacak projelerin Gebze’nin modernleşmesine katkı sağlayacağını belirtti. Köşker, bu dönemde ulaşım, kültür, çevre ve sosyal belediyecilik yatırımlarına ağırlık verileceğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.