Anamur »

Kütahya'da Milli Piyango Çekilişi Yapıldı, 5 Talihliye Televizyon Verildi

Kütahya'da yapılan Milli Piyango çekilişinde konuşan Vali Şerif Yılmaz, kazananların paralarını iyi işlerde kullanmalarını diledi. Çekiliş sonrasında 5 talihliye televizyon hediye edildi.

Kütahya'da gerçekleştirilen Milli Piyango'nun 29 Mart çekilişi, Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezi'nde yapıldı. Vali Şerif Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne ve emeği geçen ekibe teşekkür etti. Yılmaz, kazanan talihlilere güzel işlerde kullanmalarını diledi. Çekilişin ardından, 5 şanslı talihliye televizyon hediye edildi. Etkinlikte, sanatçılar Orhan Çakmak ve Baha'nın konserleri de katılımcılara keyifli anlar sundu. Konser sonrası, Vali Yılmaz, Milli Piyango İdaresi Personel Daire Başkanı Hasip Başçik'e ve sanatçılara teşekkür hediyeleri takdim etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.