Anamur »

Kepez'de Gaziler Mahallesi'ne Kültür Evi Yapılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gaziler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, burada bir kültür evi inşa edileceğini duyurdu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyeleriyle birlikte Gaziler Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Tütüncü, onların taleplerini dinleme fırsatı buldu. Ayrıca, belediyenin mobil ekiplerinin çalışmalarını inceledi. Tütüncü, mobil belediyecilik uygulamalarıyla hizmetleri daha erişilebilir hale getirdiklerini ifade etti. Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay’ın evinde bölge halkıyla bir araya gelen Tütüncü, Gaziler'e yapılan hizmetlerden bahsetti. “Geçtiğimiz dönem Gaziler’de 33 bin metre sathi asfalt, park ve muhtar evi çalışmaları gerçekleştirdik. Ayrıca, Gaziler’i şehir merkezine bağlayan 2,5 kilometre uzunluğundaki yolu sıcak asfaltla kapladık” dedi. Başkan Tütüncü, mahalleye yapılacak kültür evi müjdesini de vererek, “Mahallemizde sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği modern bir kültür evi inşa edeceğiz. 2016’da yapımına başlayacağımız bu kültür evinde, bir aile hekiminin de görev yapabileceği birim yer alacak” şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.