Anamur »

Kayseri'de İncesu Belediyespor, Tomarza Belediyespor'u 2-1 Yenerek 3 Puan Aldı

Kayseri İkinci Amatör Küme U19 Ligi'nin açılışında İncesu Belediyespor, Tomarza Belediyespor'a karşı son dakika golüyle 2-1 galip geldi. Maç, Argıncık Stadı 2 Nolu Saha'da gerçekleştirildi.

Kayseri İkinci Amatör Küme U19 Ligi'nin ilk maçı, heyecan dolu anlara sahne oldu. İncesu Belediyespor, Tomarza Belediyespor ile karşılaştı ve mücadeleyi son dakika golüyle 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Maçın hakemliğini Suat Aptekin üstlendi. Tomarza Belediyespor'un gollerini 63. dakikada Mustafa atarken, İncesu Belediyespor'un golleri 66. dakikada Eyüp Taşdemir ve 90. dakikada Ali Osman Yılbaş'tan geldi. Maçta ayrıca, 78. dakikada Tomarza Belediyespor'dan Abdurrahim Işık ve 90. dakikada İncesu Belediyespor'dan Ali Osman Yılbaş kırmızı kart gördü. Bu sonuçla İncesu Belediyespor, lige galibiyetle başlayarak önemli bir avantaj elde etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.