Anamur »

Gaziantep'te Kadrolu İşçilere Yüzde 11 Zam Gerçekleştirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kadrolu işçilerin maaşlarına yüzde 11 zam yaptı. Anlaşma, Başkan Fatma Şahin ve DİSK Bölge Temsilcisi Ali Güdücü arasında imzalandı. Bu zam, işçilerin yaşam standartlarını artırmayı hedefliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki yaklaşık 430 kadrolu işçinin maaşlarına yüzde 11 oranında zam yapılacağını duyurdu. Bu zam, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve DİSK Bölge Temsilcisi Ali Güdücü arasında yapılan protokolle belirlendi. Başkan Şahin, işçi temsilcileriyle bir araya gelerek, bu kentin kalkınmasında işçilerin önemli rol oynadığını ifade etti. Şahin, "Sizin ve çocuklarınızın daha iyi şartlarda yaşamaları bizim önceliklerimiz arasında" dedi. DİSK Bölge Temsilcisi Güdücü ise, Başkan Şahin'in desteklerinden ve anlayışından dolayı teşekkür etti. Üç yıllık protokole göre, işçilere ilk yıl yüzde 11, sonraki iki yılda ise TÜFE oranında zam yapılacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.