Anamur »

Siirt'te Peynirci Pazarında Altyapı Yenileme Çalışmaları Başladı

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (SİSKİ) tarafından peynirci pazarında altyapı yenileme çalışmaları başlatıldı. 25 yıllık içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri yenilenirken, atık su için de yeni bir şebeke inşa ediliyor.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (SİSKİ), peynirci pazarında altyapı, onarım ve düzenleme çalışmaları başlattı. 2015 yılı hizmet programı çerçevesinde, 25 yıllık içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenileme işlemleri gerçekleştiriliyor. Çarşı içinde 90 metrelik atık su için yeni bir kanalizasyon şebekesi inşa edildi ve içme suyu yapım çalışmaları da tamamlanmak üzere. SİSKİ Müdürü Zafer Kahraman, bu çalışmanın standartların üzerinde yapıldığını belirtti. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazarın tabanına çelik hasırlı beton dökerek üst yapı çalışmalarına başlayacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.