Anamur »

Atatürk Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale'yi Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi, 350 öğrencisiyle Çanakkale'yi ziyaret ederek tarihi yerleri gezdi. Öğrenciler, Gelibolu Yarımadası ve diğer önemli mekanları görme fırsatı buldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı'nın organizasyonuyla 350 öğrenci, Çanakkale'yi ziyaret etti. Gezi kapsamında, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı, Kilit Bahir, Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı, Şahin Dere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Ertuğrul Koyu gibi önemli noktalar gezildi. Ayrıca, Kaba Tepe Tanıtma Müzesi, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı gibi tarihi yerler de ziyaret edildi. Öğrenci Konseyi Başkanı Abdulkadir Gökçan, bu tür etkinliklerin tarih bilincini artırmak için sürekli olarak düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Kendilerine destek veren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’a teşekkür etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.