Anamur »

Manisa Turgutlu'da Bacadan Sızan Gaz Nedeniyle Bir Genç Zehirlendi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bacadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen genç, komşuları tarafından son anda kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Yedi Eylül Mahallesi Arabacılar Sokak'ta bir genç, evde tek başına uykuya daldığı sırada bacadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek zehirlendi. Edinilen bilgilere göre, genç C.N., komşuları tarafından fark edilerek kurtarıldı. Olay yerine gelen 110 ekipleri müdahale ederken, 112 acil servis ekipleri, dumandan etkilenen genci ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.