Anamur »

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Yol Bakım Ekiplerini Denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yol bakım ekipleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler, şehirdeki yaya ve araç yollarını ulaşıma uygun hale getirmek için sürekli çalışmalara devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı yol bakım ekipleriyle bir araya geldi. Toplantı, sahil otoparkında gerçekleşti. Ekipler, burada araçlarıyla hazır bulunarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Bu denetim sırasında Genel Sekreter Büyükakın'a, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Gökmen Mengüç ve Doğan Erol ile Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti.

Genel Sekreter Büyükakın, yol bakım ekiplerinin şehir ulaşımında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Kocaeli genelinde yaya ve araç trafiğinin konforlu hale getirilmesi için bakım ve onarım çalışmalarının sürekli yapıldığını vurguladı. Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı 25 personelin, parke, asfalt, granit ve kaldırım-bordür tamiri gibi çalışmalara devam edeceği ifade edildi. Ekipler, bu süreçte 6 kamyonet, 6 asfalt robotu ve 4 bobcat aracı kullanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.