Anamur »

Adana'da Konyalılar Kültür ve Geleneklerini Yaşatmak İçin Bir Araya Geldi

Adana'da yaşayan Konyalılar, kültürel değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla aileleriyle bir araya geldi. Toplantıya Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur da katıldı.

Adana'da düzenlenen etkinlik, Konyalıların kültür, örf ve adetlerini yaşatmak amacıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, duaların okunmasıyla başlayan programda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Geleneksel Arabaşı çorbasının ikram edildiği toplantıda, Türk Halk Müziği sanatçısı Ferhat Deli'nin konseri ile gece sona erdi. Dernek Başkanı Talip Pektaş, katılan hemşehrilerine teşekkür ederek, nisan ayındaki toplantının kutlu doğum etkinliği ile devam edeceğini duyurdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.