Anamur »

Elazığ'da Bucaspor Maçı İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Elazığspor, Bucaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ümit Özat, 7 maçlık cezanın kendilerine büyük zarar verdiğini belirtirken, Bucaspor maçının var olma mücadelesi olduğunu vurguladı. Futbolcular, antrenmanlarda taktik çalışmalara yöneliyor.

Elazığspor, Bucaspor ile yapacağı karşılaşma için hazırlıklarını kulüp tesislerinde devam ettiriyor. Teknik direktör Ümit Özat, antrenmanlarda futbolcularına ısınma ve düz koşunun ardından taktik çalışma yaptırıyor. Ümit Özat, Bucaspor maçının kendileri için var olma ve diriliş maçı olduğunu ifade etti. Geçen hafta 7 maçlık ceza sürecinin ardından daha iyi bir performans sergilediklerini belirten Özat, takımın bilinçli bir şekilde sahada olacağını düşündüğünü söyledi. Ayrıca, oyuncuların maçın süresinin 90 dakikayı geçebileceğini unutmaması gerektiğini vurguladı. Özat, geçmişte yaşanan olumsuzluklardan ders alarak, önlerindeki üç maçta 7 puan hedeflediklerini ve bu başarıyı elde etmeleri durumunda ligde daha rahat bir konumda olacaklarını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.