Anamur »

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Dergisi ULAKBİM Ulusal Veri Tabanında İndekslenmeye Başladı

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Dergisi, ULAKBİM Ulusal Veri Tabanında indekslenmeye başladı. Bu durum, derginin tanınırlığını arttıracak ve akademisyenlere katkı sağlayacak.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nün hakemli dergisi "Sakarya University Journal of Education" (SUJE), TÜBİTAK-ULAKBİM Ulusal Veri Tabanında indekslenmeye başladı. Bu gelişme, derginin tanınmasını artıracak ve yayınlanan makalelerin doçentlik başvurularında akademisyenlere fayda sağlayacak. Dört yıllık geçmişe sahip olan dergi, halihazırda EBSCO, Türk Eğitim İndeksi, Aniji International Journal Index, ASOS, Araştırmax, Akademik Dizin, DOAJ ve Cite Factor tarafından da indeksleniyor. ULAKBİM'in dergiyi indekslemeye alması, bu başarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Gülç, ULAKBİM tarafından taranmaya başlamalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Ayrıca, derginin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen Doç. Dr. Barış Horzum, Yrd. Doç. Dr. Özcan Akgün ve Arş. Gör. Murat Topal gibi isimlere teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.