Anamur »

Aksaray'da Kadın Girişimciler Kurulu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı Ziyaret Etti

Aksaray'da Kadın Girişimciler Kurulu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi. Ziyaretin amacı, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Tosun ve yönetimi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti. Ziyarette, kadın girişimcilerin şehrin ekonomik gelişimine katkı sağladığı ve STK’larda aktif rol aldığı vurgulandı. Kurul Başkanı Tosun, hazırladıkları yatırım projeleri için belediyeden destek talep ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Yazgı ise, Kadın Girişimciler Kurulu’nun önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, toplum yararına olan her projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.