Anamur »

Manavgat'ta MASİAD Üyeleri Başsavcı Hasan Dalak'ı Ziyaret Etti

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, MASİAD Başkanı Turgay Akar, derneğin faaliyetleri ve ilçe ekonomisi hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmaları aktardı. Başsavcı Dalak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MASİAD yönetimine başarılar diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.