Anamur »

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan terör olayını kınayarak, sağduyu çağrısında bulundu.

Denizli Barosu, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısının ardından açıklama yaparak, toplumun sağduyulu olmasını istedi.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşen terör olayını kınadı. İlhan, "Şehit olan meslektaşımız Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu saldırı, hepimize yöneliktir ve şiddetle kınıyoruz" dedi. Ayrıca, bu tür olayların ardından yargı camiasının bütünlüğünü bozacak açıklamalara dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İlhan, "Adliyelerin güvenliğinin sağlanması için ortak akılla neler yapabileceğimizi belirlemeliyiz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.