Anamur »

Bursa'da Adliye Önünde Güvenlik Önlemleri Artırıldı, Kuyruklar Oluştu

Bursa Adliyesi'nde güvenlik önlemleri, Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşen saldırının ardından artırıldı. Olay sonrası polisler aramaları sıklaştırınca, adliye önünde uzun kuyruklar oluştu.

Bursa Adliyesi'ne sabah saatlerinde gelen vatandaşlar, yoğun güvenlik kontrollerinden geçirildi. Güvenlik tedbirlerinin artırılmasıyla birlikte, adliye girişinde bekleyenlerin sayısı da arttı. Otopark girişleri ve adliye kapılarındaki güvenlik önlemlerinin daha da sıkılaştırılacağı, ayrıca güvenlik kameralarının da dikkatli bir şekilde izleneceği bildirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü, İstanbul'daki saldırının ardından, güvenlik güçlerinin yeni saldırı girişimlerine karşı tetikte olmasını istedi. Bu arada, saldırıda yaşamını yitiren DHKPC üyesi Şafak Yayla'nın, Uludağ Üniversitesi'nde okuyan ağabeyi Bulut Yayla tarafından örgüte kazandırıldığı iddia ediliyor. Bulut Yayla'nın, Yunanistan'da eğitim aldıktan sonra kardeşini de örgüte katılmaya yönlendirdiği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.