Anamur »

Malatya Merkez'de İsmet Paşa Parkı'nda Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Merkez'deki İsmet Paşa Parkı'nda yapılan yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, projeyi yerinde inceledi ve parkın eski güzelliğine kavuşturulacağını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı'ndaki yenileme çalışmalarını yerinde takip etti. Başkan Çakır'a Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile bazı daire başkanları eşlik etti. İsmet Paşa Parkı'nın Malatya'nın önemli sembollerinden biri olduğunu vurgulayan Çakır, "Bu alan, hemşerilerimizin sıkça kullandığı önemli bir park. Zamanla yıpranmış ve güzelliğini kaybetmişti. Parkımızı yeniden canlandırmak ve Malatya'ya kazandırmak için çalışmalara başladık" şeklinde konuştu.

Proje çalışmaları kapsamında, parkta yaklaşık 2000 m²'lik bir suni göletin yapılacağı ifade edildi. Ayrıca, peyzaj düzenlemeleri, yeşillendirme çalışmaları ve kafeterya ile birlikte parkın, nezih ve gözde bir mekan haline geleceği belirtildi. Çakır, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için yoğun bir şekilde devam edildiğini sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.