Antalya Manavgat'taki Çamaşırhanede Yangın Korkutucu Anlar Yaşattı
Antalya Manavgat'ta bir çamaşırhanede meydana gelen yangında, yangın tüpü ile müdahale edilmesine rağmen, çeşitli ürünler yandı. İtfaiye ekipleri olay yerine hızla ulaşarak yangını kontrol altına aldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki sanayi sitesi ek bloklarında yer alan Emre Türk'e ait Kartem Laundry isimli çamaşırhanede sabah saatlerinde çıkan yangın, korkulu anlara neden oldu. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında, Manavgat Devlet Hastanesi’ne ait yatak takımları, ameliyat örtüleri ve bir turistik tesise ait perdeler yandı.
Edinilen bilgilere göre, yangın Sanayi Mahallesi 2034 Sokak No-13 adresinde bulunan çamaşırhanede sabah saat 06.00 sularında başladı. İş yeri sahibi, iş yerine geldiğinde dumanı fark ederek hemen itfaiyeyi aradı ve yangın tüpü ile müdahalede bulundu. Yangın sırasında çamaşırhanenin plastik tavanı da zarar gördü. Olayla ilgili yapılan incelemelerde yangının, çamaşırhanede bulunan kimyasallardan çıkmış olabileceği belirtildi.