Anamur »

Bursa Yenişehir'de Yapımı Tamamlanan SGK Binası Hala Hizmete Girmedi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2 yıl önce inşaatına başlanan SGK hizmet binası tamamlanmasına rağmen hala açılmadı. Vatandaşlar, yeni binanın bir an önce hizmete girmesini bekliyor.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2013 yılının sonlarında inşaatına başlanan SGK hizmet binası, 800 metrekarelik bir alanda inşa edildi. 150 günde tamamlanması beklenen bina, aradan geçen 2 yıl içerisinde hala açılmadı. Yenişehirliler, “İlçemize yakışan çok güzel bir hizmet binası yapıldı. Her şeyi ile dört dörtlük. Ancak atıl duruyor. Mevcut SGK binası belediyenin 4. katında yer alıyor ve bu durum yaşlılar ile hastalar için ulaşım zorluğu yaratıyor. Bu güzel hizmetin bir an önce açılmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirtti. Ayrıca, Yenişehir esnafı da SGK hizmet binasının bulunduğu alanın daha etkin kullanılmadığını ifade ederek, “Bina hizmete girdiğinde bu bölge canlanacak ve esnafa fayda sağlayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’in bu duruma bir an önce müdahale etmesini bekliyoruz” dedi. Yeni hizmet binasının bodrum katında mescit, iki depo, iki arşiv odası ve teknik odanın yanı sıra zemin katta yemekhane, tuvaletler, güvenlik, giriş holü, bekleme salonu, şef odası, servisler ve ana pano odası bulunuyor. 1. katta ise müdür odası, sekreter odası, çay ocağı, WC, toplantı odası, servis odaları, bilgi işlem ve sistem odası yer alıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.