Anamur »

Bitlis Ahlat'ta Kur'an Kursu Öğrencileri Arasında Yarışma Yapıldı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması, kız ve erkek öğrenciler arasında gerçekleştirildi. Yarışmanın amacı, Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve güzel okumayı teşvik etmek olarak belirlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bitlis'in Ahlat İlçe Müftülüğü, kız ve erkek Kur'an kursu öğrencileri için Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması düzenledi. Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, yarışmanın amacının Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve güzel okumayı teşvik etmek olduğunu belirtti. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında ilk üçe girenler, 21-22 Nisan tarihlerinde il genelindeki, ardından bölge finali ve Türkiye finali yarışmalarına katılacaklar. Ayrıca, ilçede dereceye giren öğrencilere ödülleri Kutlu Doğum Haftası'nda verilecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.