Anamur »

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, Ön Seçimin Selçuk’ta Şölen Gibi Geçtiğini Açıkladı

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, 29 Mart'ta yapılan ön seçimin coşkulu bir atmosferde gerçekleştiğini belirtti. Uysal, katılım oranının %70 civarında olduğunu ifade etti.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, 29 Mart Pazar günü yapılan ön seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu. Seçimin Selçuk'ta bir şölen havasında geçtiğini vurgulayan Uysal, CHP üyelerinin sorumluluk bilinciyle seçimde yüksek ilgi gösterdiğini ifade etti. Uysal, "Ön seçimde üyelerimiz oylarını bilinçli bir şekilde kullanmıştır. TBMM'de temsilcilerini kendileri belirlemişlerdir. Aktif üyelerimiz dikkate alındığında oy kullanma oranı yüzde 70'lere yaklaşmıştır. CHP Selçuk ilçe örgütü üyeleri bu ön seçimde oldukça duyarlı davranmış, partilerine sahip çıkmış ve örgütün gücünü ortaya koymuşlardır. Bu demokrasi şölenine katılımlarından dolayı tüm parti üyelerimize CHP Selçuk ilçe örgütü olarak teşekkür ediyoruz. Parti içi demokrasinin devamını ve yerel seçimlerde de uygulanmasını talep ediyoruz" dedi. Selçuk ilçesinde ön seçimde ilk beşe giren isimler ise şu şekilde sıralandı: 1-Musa Çam, 2-Nilay Kökkılınç, 3-Ercan Çınarlı, 4-Tacettin Bayır, 5-Turgay Bozoğlu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.