Anamur »

Adıyaman Besni'de Otomobil Minibüse Çarptı, 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Otomobilin minibüse çarpması sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, Açılay Dilara Artan yönetimindeki 01 AHB 26 plakalı otomobil, dönüş almak isterken aynı yönde giden Muhittin Yetişkin’in kullandığı 02 DA 490 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan otomobil sürücüsü, olay yerine gelen ambulansla Besni Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.