CHP Malatya İl Teşkilatı, Şeker İş Sendikasını Ziyaret Etti ve Kapatılmaması İçin Destek Sözleri Verildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı, Şeker-İş Sendikasını ziyaret ederek, şeker fabrikalarının kapatılmaması için destek verdiklerini açıkladı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ziyarette yaptığı konuşmada, şeker fabrikalarının kapanmaması için verdikleri mücadelede Şeker-İş Sendikasının her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Kiraz, Malatya'da pancar üretiminin giderek azaldığını ve bu durumun sadece şeker fabrikası çalışanlarını değil, geniş bir kitleyi de etkilediğini vurguladı.
Şeker-İş Sendika Başkanı Nuri Murat ise, yıllardır var olma mücadelesi verdiklerini belirterek, “Malatya’nın kalan son kalesi burası. CHP il örgütü, tüm sıkıntılı dönemlerimizde yanımızda oldular” dedi.