Anamur »

Konya Ereğli'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Binası İçin Yatırım Programı Açıklandı

Konya Ereğli'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü binası için bakanlık yatırım programına aldı. Vali Yardımcısı Sun, arsa yeri incelemesi için ilçeye geldi.

Konya Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, Ereğli'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü binası inşaatı için bakanlığın yatırım programına alındığını belirtti. Sun, ilçeye gelerek arsa yeri incelemesi yaptı ve Kaymakam Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin Baydar ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

Elde edilen bilgilere göre, Ereğli, Seydişehir, Beyşehir, Kadınhanı ve Çumra'ya yapılması planlanan yeni tarım binaları için arsa yeri çalışmaları başlatıldı. Vali Yardımcısı Sun, onay verilmesi halinde temel atılarak inşaatın başlayacağını duyurdu. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, mevcut binanın yetersiz olduğunu belirterek, yeni binanın ihtiyacını vurguladı. Girişimler sonucunda bakanlığın yeni binayı yatırım programına aldığını ifade etti.

Vali Yardımcısı Sun, Kaymakam Erden, Belediye Başkanı Özgüven ve diğer yetkililer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü binası için uygun arsa yerlerini birlikte inceledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.