Anamur »

Aydın'da Mehmet Erdem, Teröristleri Masum Gösterenleri Kınadı

Aydın'da Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdem, Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı diledi ve teröristleri masum gösterenleri eleştirdi.

Aydın Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdem, Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Olayın kendisini derinden üzdüğünü belirten Erdem, "Bu hain saldırı milletimizi ve bizleri derinden yaraladı" ifadesini kullandı. Ayrıca, bazı medya kuruluşları ve sanatçıların teröristleri masum gösterme çabalarını kınadı. Erdem, CHP ve HDP yöneticilerinin geçmişteki tutumlarını da hatırlatarak, bu tür tavırların kamuoyunu rahatsız ettiğini vurguladı. 7 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye'de huzursuzluk yaratma çabalarının sürdüğüne dikkat çeken Erdem, "Ülkemizi karıştırmak için her türlü oyun tezgahlanmaktadır" açıklamasında bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.