Anamur »

Çorum Sungurlu'da Çıkan Kavgada Belediye Başkan Yardımcısı ve Koruma Tutuklandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen kavga sonrası nikah memuru hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak belediye başkan yardımcısı ve bir koruma tutuklandı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, belediyede çıkan bir kargaşa sonrasında nikah memuru Fenni Duran (52), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayın ardından, Duran hastaneye sevk edildi ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan toplam 7 kişi, adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, belediye başkan yardımcısı Bahri S. ve koruma Bayram S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Duran'ın cenazesi Altınoğlu Camisi'nde kılınan namazın ardından Sarıtepe Mezarlığı'na defnedildi. Ayrıca, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, olayla ilgili yapılan soruşturmanın detaylarını kamuoyuna duyurdu. Bu çerçevede, olayla ilgili delillerin toplandığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.