Anamur »

Pasinler'de Orman Müdürü, Muhtarlara Ağaçlandırma Çalışmalarını Anlattı

Erzurum Pasinler ilçesinde Orman Bölge Müdürlüğü, muhtarlara ağaçlandırma ve mera çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda, yerel sorunlar da ele alındı.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında Pasinler'de gerçekleştirilecek ağaçlandırma ve mera çalışmaları ile ilgili mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. Pasinler Kaymakamı Ali Ada'nın daveti üzerine düzenlenen toplantı, İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin çok amaçlı salonunda yapıldı. Toplantıda, daha önce yapılan ağaçlandırma çalışmaları ve 2015 yılı planları hakkında bilgilendirme yapıldı. Erzurum Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, "Pasinler, orman alanları oluşturulması için verimli topraklara sahip" dedi. Ayrıca muhtarlardan, hazineye ait alanların tahsis edilmesini talep etti. Sunumda, bölge müdürlüğünün yapacağı çalışmalarla köylere orman kazandırılacağı ifade edildi. Toplantıya Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun ve mahalle muhtarları katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.