Anamur »

Uludağ Üniversitesi'nde 10. Marconi Medya Ödülleri Anketi Başladı

Uludağ Üniversitesi Radyo Televizyon Topluluğu tarafından düzenlenen 10. Marconi Medya Ödülleri için oylama süreci başladı. Adaylar, halk oylaması ile belirlenecek.

Bu yıl 10. kez düzenlenen Marconi Medya Ödülleri, Uludağ Üniversitesi Radyo Televizyon Topluluğu tarafından gerçekleştiriliyor. Ödüller, radyonun mucidi Guglielmo Marconi'nin ismini taşıyor. Oylama, internet üzerinden yapılacak ve 14 Nisan'a kadar sürecek. Adaylar arasında en iyi oyunculardan en iyi haber spikerlerine kadar birçok önemli isim yer alıyor. Oylama marconiodulleri.com adresinde gerçekleştirilecek. Uludağ Üniversitesi Radyo ve Televizyon Topluluğu yetkilileri, "Guglielmo Marconi'nin ismini yaşatmak bizi heyecanlandırıyor. İnternet sitemiz üzerinden yapacağınız oylamalarla gönlünüzdeki birinciyi seçebilir, ödül almalarını sağlayabilirsiniz. Anketimiz basit bir tasarıma sahip ve güvenilirliği için Google altyapısını kullanıyoruz" açıklamasında bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.