Anamur »

Bartın Merkez'de Sandık Kurulu Görevlisi Kursu Açılacak

Bartın Merkez'de Halk Eğitimi Merkezi, 5 TL karşılığında Sandık Kurulu Görevlisi kursu düzenliyor. Başvurular 30 Nisan'a kadar alınacak.

Bartın Merkez'de Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı işbirliğiyle "Sandık Kurulu Görevlisi" kursu açıyor. Kursa katılmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş ve okur-yazar olmaları gerekiyor. Başvurular 30 Nisan akşamına kadar kabul edilecek. Başvuru için kimlik fotokopisi, diploma ve başvuru formu ile Halk Eğitimi Merkezi'ne şahsen başvuruda bulunmak şart. Kurs ücreti 5 TL olarak belirlenmiş olup, bu ücret bankalara yatırılacak. Eğer bankalar işlem ücreti talep ederse, makbuz karşılığı Halk Eğitimi Merkezi'ne ödenmesi gerekiyor. Bartın Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tuncay Dolanay, kursa yoğun ilgi olması durumunda erken başvuranların öncelikli olarak değerlendirileceğini belirtti. Kursu başarıyla tamamlayanlar, seçimlerde görev alabilecekler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.