Anamur »

Bursa Yıldırım'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Nedeniyle 24 Yaşındaki Öğretmen Hayatını Kaybetti

Bursa Yıldırım'da meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesi olayında 24 yaşındaki öğretmen Barış Açık hayatını kaybetti, kardeşi ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Çınarönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle 24 yaşındaki öğretmen Barış Açık hayatını kaybetti. Kardeşi 29 yaşındaki Sultan Açık'ın durumu ise oldukça ağır olup, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi ediliyor. Edinilen bilgilere göre, acı haber aileyi derinden sarstı. Olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatıldı ve Açık'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsiye gönderildi. Olayın ardından tahkikat devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.