Anamur »

Kocaeli Büyükşehir ve Özel Cihan Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Özel Cihan Hastanesi arasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, belediye personeline sağlık semineri verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Özel Cihan Hastanesi arasında bir protokol imza töreni düzenlendi. Tören öncesinde belediye personeline, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulkadir Bağcı tarafından "Astım, Alerji, Sigara ve Uyku Bozuklukları" konulu bir eğitim semineri sunuldu.
İmza törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Özel Cihan Hastanesi Müdürü Uğur Doğan katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, burada yaptığı konuşmada, protokolün amacının Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, "İmzaladığımız bu protokolün iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Hastane Müdürü Doğan ise, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeliyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. İmzalanan protokol kapsamında belediye personeli, ayakta ve yatarak tedavilerde yüzde 20 indirim avantajından yararlanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.