Anamur »

Bolu'da Üniversite Öğrencileri ve Polis, Vatandaşları Bilgilendirdi

Bolu'da, Emniyet Müdürlüğü ve üniversite öğrencileri, broşür dağıtarak vatandaşları dolandırıcılık ve yaya önceliği gibi konularda bilgilendirdi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencileriyle birlikte İzzet Baysal Caddesi'nde bir bilgilendirme etkinliği düzenledi. Ekipler, yankesicilik, dolandırıcılık ve Bolu Valiliği'nin başlattığı “Önce Yaya” kampanyası hakkında broşürler dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi. Polis ve öğrenciler, trafikte yaya önceliği, telefon dolandırıcılığı ve bisiklet yolu kullanımı gibi konularda birebir görüşmeler yaparak vatandaşların dikkatini çekti. Etkinlik, katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.