Anamur »

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mezunlarıyla 40. Yıl Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 40. yıl etkinlikleri çerçevesinde mezunlarını Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya getirdi. Törene birçok önemli isim katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), 40. yıl etkinlikleri kapsamında mezunlarını bir araya getirdi. Etkinlik, Samsun'daki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ile diğer üniversitelerin rektörleri ve birçok mezun katıldı. Rektör Akan, mezunların başarılarına vurgu yaparak, OMÜ'nün yılda yaklaşık 9 bin mezun verdiğini belirtti. Mezunlar, konuşmalarının ardından 'OMÜ 40. Yıl' plaketlerini aldı. 1979 yılından bu yana 100 bini aşkın mezun veren OMÜ, farklı alanlarda kariyer başarıları elde eden önemli isimler yetiştiriyor. Etkinlikte, ilk mezun olan Prof. Dr. Cazip Üstün ve diğer mezunlar teşekkür konuşması yaptı. Törene katılamayan bazı önemli isimler ise yoğun programları nedeniyle katılım gösteremedi. Eski şampiyon Mahmut Demir, Samsun'un kendisi için özel bir yere sahip olduğunu dile getirirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da futbol kariyerinin OMÜ ile bağlantılı olduğunu ifade etti. Sağlam, burada aldığı yüksek lisans diplomasını Rektör Akan'dan aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.