Anamur »

Ataşehir'de DHKP-C Operasyonuna Tepki Gösteren Gruba Polis Müdahale Etti

Ataşehir'de DHKP-C’ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösteren bir grup, molotoflarla saldırdı. Polis, gruba biber gazıyla müdahale etti. Olaylar sırasında çevredekiler de etkilendi.

Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi'nde saat 21.30 civarında bir araya gelen grup, terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonlara tepki gösterdi. Caddenin barikatlarla kapatılması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Barikatları kaldırmaya çalışan polis ekiplerine, ara sokaklardan gelen yaklaşık 30 kişilik grup molotoflarla saldırdı. Polis, eylemcileri biber gazıyla dağıttı ve grup ara sokaklara kaçtı. Olay sırasında sıkılan gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi. Gerginlik, bölgedeki ara sokaklarda devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.