Anamur »

Pursaklar'da 2014 Yılı Faaliyet Raporu Belediye Meclisi'nde Kabul Edildi

Pursaklar Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi'nde yapılan oylama ile kabul edildi. Meclis oturumunda, Başkan Selçuk Çetin faaliyetleri detaylı bir şekilde aktardı.

Pursaklar Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi'nin 1. dönem 17. birleşiminde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis oturumuna başkanlık eden 1. Başkan Vekili Osman Kayaer, oturumda Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in sunumunu dinledi. Çetin, slaytlar eşliğinde mimari projeler, kültür, eğitim, sanat, spor ve altyapı gibi konularda gerçekleştirilen faaliyetleri bir saat süresince aktardı. Sunumun ardından meclis üyeleri faaliyet raporu üzerine görüşlerini paylaştı. Çetin, konuşmasında Pursaklar'da yapılan hayırlı işlere teşekkür ederek, "Eksiklerimizi birlikte gidereceğiz. Amacımız, hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmektir" dedi. 2014 yılı faaliyet raporu, yapılan oylama ile kabul edilirken, meclis üyeleri Başkan Çetin'e hizmetleri için teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.