Anamur »

Romanya'da Yakalanan Eski Emniyet Mensupları Ankara Adliyesi'nde

Romanya'da gözaltına alınan eski emniyet mensupları Sedat Zavar ve İlker Usta, Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. İkili, Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde dinleme cihazlarının yerleştirilmesi davasıyla ilgili sorgulanacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sedat Zavar ve İlker Usta, Romanya'da yakalandıktan sonra Ankara Adliyesi'ne getirildi. İkili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlık döneminde çalışma ofisine yerleştirilen dinleme cihazlarıyla ilgili yürütülen 'Böcek' davasının zanlıları arasında yer alıyor. Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak duruşmada, Zavar ve Usta'nın dinleme cihazlarının konulmasıyla ilgili detaylı bir sorguya tabi tutulması bekleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.