Anamur »

Erzurum'da Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar Temaslarda Bulundu

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Erzurum'da çeşitli resmi temaslarda bulunmak üzere 2. ve 3. Ordu Komutanları ile birlikte geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, bir dizi temas için Erzurum’a geldi. Ziyaretinde 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte Bora 2015 Tatbikatını izlemek üzere basına kapalı incelemelerde bulunacağı kaydedildi. Akar’ın ilk durağı, 9. Kolordu Komutanlığı oldu. Ziyaret ve incelemelerin ardından Orgeneral Akar’ın, geçen pazartesi başlayan ve bugün sona erecek olan Bora 2015 tatbikatını takip edeceği açıklandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.