Anamur »

Nemrut Dağı'na Giden Yolda Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Nemrut Dağı'na giden yolda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Ekipler, 3 kilometrelik karla kaplı yolu açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Dünyanın 8. Harikası olarak bilinen Nemrut Dağı'na ulaşımı sağlayan yolda kar temizleme çalışmaları hızla sürdürülüyor. Ekipler, yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki karla kaplı yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeni yapılan Hizmet Evi çevresinde devam eden çalışmalarda, yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı ile karşılaşılmakta. Karayolları ekipleri, üç kepçe ile yürüttükleri bu çalışmanın, yaklaşık 10 gün içinde tamamlanarak yolun kardan temizleneceğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.