Anamur »

Trabzon'da Yurt-Kur Sinema Günleri Etkinliğinde 2 Bin Öğrenci "Son Mektup" Filmini İzledi

Trabzon'da düzenlenen Yurt-Kur Sinema Günleri etkinliğinde, 2 binin üzerinde üniversite öğrencisi "Son Mektup" filmine katıldı. Etkinlik, 6 ildeki öğrencilere tarihi bilinci artırma amacı taşıyor.

Kredi Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla "Yurt-Kur Sinema Günleri" etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte, 2 bini aşkın üniversite öğrencisi "Son Mektup" filmine ücretsiz olarak katıldı. Etkinlik, Trabzon'un yanı sıra bölgedeki 6 ilde ve çeşitli sinema salonlarında gerçekleştirildi. Trabzon Nizamiye Yurdu'ndan 150 öğrencinin katıldığı gösterimi, Bölge Müdürü Adnan İpekdal ve Yurt Müdürü de izledi. İpekdal, etkinliğin amacı hakkında yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin tarih bilincini geliştirmek ve milli değerlere olan farkındalıklarını artırmak için bu etkinliği düzenledik. Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünde, bu anlamlı filmi öğrencilerimizle paylaşmak bizim için büyük bir onur" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.