Anamur »

Van İli'nde UDAD Heyeti Vali Taşyapan'ı Ziyaret Etti

Uluslararası Dezavantajlılar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (UDAD) heyeti, Van Valisi İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası Dezavantajlılar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (UDAD) üyeleri, tanıtım etkinliği amacıyla Van Valisi İbrahim Taşyapan ile bir araya geldi. Ziyarete, Türkiye Kırgızistan Fahri Konsolosu Dr. Mustafa Kurt, UDAD Genel Başkanı N. Asuman Özer, Van Şube Başkanı Ecz. Esin Akarsu Orunç ve diğer heyet üyeleri katıldı. Heyet, ağır engelli bireyler için önemli bir spor dalı olan Paralimpik Boccia hakkında bilgi verdi. Ayrıca, UDAD Spor Kulübü Sorumlusu ve Boccia Milli Takım Antrenörü Nihat Yılmaz, bu sporun Doğu Anadolu’da ilk defa yapıldığını ve 2016 Paralimpik Olimpiyatları’na hazırlık aşamasında Van’ın pilot il olarak seçildiğini belirtti. Vali Taşyapan, engellilere yönelik düzenlenen bu etkinlikler için heyete teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.