Anamur »

Trabzon'da Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Gümrükçüoğlu Seçildi

Trabzon'da düzenlenen ödül töreninde Gümrükçüoğlu Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Ödülü, kendisi yerine Genel Sekreter Yardımcısı aldı.

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği (ULGAYAD) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Yılın En’leri ödül töreni Trabzon'da yapıldı. Bu yıl Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü. Ancak Gümrükçüoğlu, önceden planlanmış işleri nedeniyle ödül törenine katılamadı. Bunun üzerine ödülünü Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya aldı. Törende ULGAYAD Genel Başkanı Şükrü Demir, gazetecilik etiğine vurgu yaparak, bazı görüntülerin yayınlanmasının doğru olmadığını dile getirdi. Demir, özellikle Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu terör saldırısındaki görüntülerin yayınlanmasına dikkat çekti. Ödül töreninde, çeşitli kategorilerde ödül alan diğer isimler arasında Yılın Bakanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yılın Valisi Uşak Valisi Serdar Yavuz ve Yılın İlçe Belediye Başkanı Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de yer aldı. Törende ödül alamayan kişilerin ödülleri de temsilcilerine takdim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.