Anamur »

Aksaray'da Bankadan Para Çeken Yaşlı Kadının Çantası Kapkaçla Alındı

Aksaray'da bankadan para çeken yaşlı kadının çantası kapkaç sonucu alındı. Olay sonrası polis, gaspçılara ulaşmak için çalışma başlattı.

Aksaray'da yaşanan olayda, 70 yaşındaki Senem Öztürk, bankadan gün parasını çekerek çantasına koydu. Mezarlık ziyareti için Somuncu Baba Külliyesi'nde bulunan Ervah Mezarlığı'na giden Öztürk, ziyaretin ardından kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişi tarafından kapkaça uğradı. Gaspçılar, Öztürk'ün çantasını alarak kayıplara karıştı. Olayın ardından Öztürk, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, yaptığı araştırmada çantayı olayın gerçekleştiği yerin 200 metre ilerisindeki bir çöp konteynerinde buldu. İçinde paraların olmadığı belirlenen çanta, olayla ilgili ipuçları için incelendi. Öztürk, yaşadığı anı anlatırken, “Mezarlığın kapısından çıktım, çantamı alıp kaçtılar. İki kişiydiler,” şeklinde ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.