Anamur »

Adana'da Emniyet Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Yemekte Şehit ve Gazi Yakınları Bir Araya Geldi

Adana'da düzenlenen etkinlikte, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde şehit ve gazi yakınları buluştu. Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, katılımcılarla bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte şehit ve gazi yakınları bir araya geldi. Yemek, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki polis lokalinde gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, etkinlikte şehit ve gazi yakınlarını eşiyle birlikte karşıladı. Zeybek, burada yaptığı konuşmada, "Vatan için canını feda edenlerin fedakarlıklarına laf söylemek gibi bir haddim yok. Bu konuda yüce kitabımız zaten gerekli şeyleri ifade ediyor" dedi. İl Müftüsü Arif Gökce de şehit yakınlarına yönelik önemli bir mesaj vererek, "Şehit yakınlarına Kuran-ı Kerim şöyle sesleniyor; Allah sizleri korkuyla dener, açlıkla imtihan eder, mallarınızı eksiltir, aranızdan oğlunuzu şehit olarak alır, nefislerinizle sizi imtihan eder. Size sabır ve metaneti öğretiyor Allah" şeklinde konuştu. Etkinliğe, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut ve birçok polis katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.